pátek 15. dubna 2016

Chilli festivaly a akce v roce 2016



Zdar, čas letí jak splašenej a přijde mi, že každou chvíli obdržím nějakou novou informaci o chystaných akcích spojených s chilli. A protože ne všichni sledujeme všechno, přišlo mi užitečný ve stručnosti zmínit události, o kterých zatím vím a které rozhodně plánuju poctít svou účastí. Zmíním jen akce pro širokou veřejnost, ne privátní srazy a večírky a události typu gastro show.

28.5.2016 – Chilli meeting 2016 - Brno - Moravské náměstí

První letošní setkání milovníků chilli, avizován je bohatý program, soutěže výrobků atd.

FB událost: https://www.facebook.com/events/596527870509145/

3.9.2016 – Chillibraní & Chilližrout 2016 - European hot food festival - Brno - koupaliště Riviéra

Jde již o pátý ročník Chillibraní a Chilližrouta, a pokud mne paměť nešálí, setkáme se letos potřetí na Riviéře. Na programu se usilovně maká, ale lze očekávat, že bude částečně vycházet z veleúspěšného minulého ročníku. Nebudete tedy ochuzeni o soutěže, stánky s občerstvením ani kulturní program.

FB událost: https://www.facebook.com/events/172419566459462/

1.10.2016 – Chilli Mechov - Hradec Králové - areál letního kina Šerák

Ano, již i u nás v Mechově budeme mít pořádný chilli fesťáček. Považuju za mimořádně osvěžující, že alespoň pro jednou nemusím nikam jezdit, haha. V kuloárech se proslýchá, že se můžeme těšit nejen na gastronomická potěšení, ale i na velkoryse pojatý kulturní program.

FB událost: bude přidána později

15.10.2016 – Chilli fest - Liberec - Pivní bar Azyl

Pokud je vám blízká myšlenka DIY (Do It Yourself - urob si sám), veganství, máte rádi skvělý pivo, ostrý chilli a pořádně našlápnutou muziku s mimohudebním přesahem a nebudete postrádat tisícihlavý davy návštěvníků, pak je tahle takřka komorní akce právě pro vás. K programu mám zatím jen tolik, že vystoupí polský thrash tornádo Terrordome. Stay tuned!

FB událost: bude přidána později

17. listopadu 2016 – Plechová huba - Praha - bude doplněno

Tady je zatím ještě moře času, info ještě nemám pořádně žádný. Ale myslím, že akce nabeton bude, takže ani Pražáci nemusí smutnit, že za pořádným chilli musí jezdit do divočiny mimo Matičku Stověžatou :)

FB stránky Plechový huby: https://www.facebook.com/groups/plechovahuba/?fref=ts

Tak tohle je zatím všechno, co letos očekávám a o čem vím. Pořádáte chilli událost a nenašli jste zde svoji akci? Ozvěte se!

1 komentář:

  1. Mám tyhle akce rád ještě z jiného důvodu a to neberte teď nějak špatně. Ale většinou se tam dají koupit omáčky podstatně levněji než v e-shopu. A teď nemluvím o přepravném, ale celkově o tom, že ty ceny tam jsou občas navyšované. To kdyby člověk chtěl ochutnat všechno, nestačila by ani půjčka v nouzi a to teď myslím samozřejmě trochu s nadsázkou. ;-)

    OdpovědětVymazat